Sprokkeling 46

13-01-2013

Vastelaovend in Baolder is de titel van de nieuwe uitgave in de reeks Sprokkelingen van de Historische Werkgroep. De uitgave zal zeker een groot succes worden, omdat nu reeds veel mensen uit de Baarlose gemeenschap betrokken zijn bij de samenstelling ervan. De Sprokkeling komt dit jaar tot stand m.m.v. de Carnavalsvereniging de Kook die in 2013, 5x11 jaar bestaat.
In de uitgave worden alle facetten van het Baarlose Carnaval breed belicht. Wist u bijvoorbeeld dat er in 1885 al een heuse optocht trok door de Baarlose straten, dat de oudste Baarlose schlager in 1938 werd geschreven en dat er in het boek een volledige prinsen-, jeugdprinsen, -en boerenbruiloftgalerij wordt opgenomen? De Sprokkeling bestaat dit jaar uit een mooi geillustreerd boek met dvd. Op de dvd is beeld- en geluidmateriaal verzameld. Denkt u hierbij aan oud filmmateriaal uit de jaren zestig en zeventig, oude opnamen van buuts, bekende oude Baarlose Carnavalschlagers en veel foto's. In de maand januari 2013 wordt iedereen (huis aan huis) in Baarlo geattendeerd op een voorinschrijving waarbij u het boek inclusief dvd tegen een gereduceerde prijs van 24.50 euro kunt reserveren. De eigenlijke presentatie zal echter, zoals u van ons bent gewend, in november plaatsvinden waarna de Sprokkeling bij u wordt thuisbezorgd. De abonnees hoeven geen gebruik te maken van de voorinschrijving. Zij krijgen een extra reductie op de prijs. Hierover zal de Werkgroep nog informeren. De losse verkoopprijs in de winkel zal na 9 november  27.50 euro bedragen.

Maak gebruik van het online inschrijfformulier op deze website. De inschrijftermijn is vanwege de grote belangstelling verlengd t/m 10 maart 2013!

Op facebook vindt u een fotocollage!