Voorinschrijving Sprokkeling 52 (2021)

13-06-2021
Nieuwe Sprokkeling nu te bestellen.
In een goede samenwerking tussen Sjiwa en de Historische Werkgroep de Borcht is een prachtig boek tot stand gekomen. Het zal worden uitgegeven als de 52ste Baarlose Sprokkeling. Veel foto’s, ongeveer 180 pagina’s en een harde kaft zijn de kenmerken van dit prachtige tijdsbeeld.
Veur altied jónk ‘50 jaar Sjiwa 1971-2021'
 
De wandschilderingen. Gele kratten Heineken-bier. Het allereerste tapbiertje. De ware liefde ontmoeten. Disco-avonden bij Wisja. Sinterklaas in de Kelder. Urenlang aan de bar hangen en de zon zien opkomen bij het naar huis gaan. Deze en tal van andere herinneringen aan Sjiwa: ze komen allemaal voorbij in dit boek.
 
Dit boek vol anekdotes, persoonlijke verhalen, foto's, krantenknipsels en ander beeldmateriaal is voor iedereen die ooit bij Sjiwa is geweest en geeft een uniek inkijkje in wat zich er tussen 1971 en 2021 allemaal heeft afgespeeld.
 
Het boek is geschreven door Kim Geurts-Jacobs, ondersteund en gevoed door veel gesprekken en bijdragen van Sjiwa betrokkenen. Het boek is een ongelofelijk mooi tijdsbeeld waar niet alleen de historie van Sjiwa centraal staat, maar ook de verbinding wordt gelegd naar andere gebeurtenissen in Baarlo, Nederland en de wereld.
 
Geïnteresseerden kunnen nu een exemplaar reserveren in de voorintekening tegen een gereduceerde prijs. Dat kan tot uiterlijk 27 juni a.s..
 
Het boek Sprokkeling 52 (2021) kost tijdens de voorintekening € 19,95. Dat is exclusief € 5,00 verzendkosten als u géén adres binnen Baarlo heeft. Binnen Baarlo wordt het boek (gratis) thuisbezorgd, daarbuiten wordt het boek verzonden.
 
Als u het boek wilt aanschaffen, maak dan het verschuldigde bedrag vóór 27 juni over op rekening NL86 RABO 0103 9194 57 t.n.v. De Historische Werkgroep de Borcht met vermelding van uw naam, adres + huisnummer en woonplaats.
 
Na ontvangst van het bedrag wordt het boek rond 28 augustus in Baarlo bij u thuisbezorgd, buiten Baarlo verzenden we het boek graag naar u.
Na de periode van voorintekening (dus na 27 juni a.s.) kost het boek € 24,95 exclusief de eventuele verzendkosten.
 
Ook is het mogelijk, na voorafgaande betaling, het boek af te halen tijdens de feestelijke viering van Sjiwa 50 jaar.
Het is een unieke kans om dit boek met een bijzonder beeld van de recente geschiedenis van Baarlo tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen.